Öne Çıkanlar sosyal medya Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor sergı Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Başkan Beyazgül Depremzedelerle Tek Tek İlgilendi
Bütün çalışma ekibini depremzedeler için seferber eden Başkan Beyazgül belediyeye ait alanların derhal açılması ve gerekli ihtiyaçların karşılanarak vatandaşların hizmetine sunulması talimatını verdi.

Bir yandan Halk ekmek fabrikasında kapasiteyi 400 bin ekmeğe çıkararak vatandaşlara sıcak ekmek ulaştırmaya çalışan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi diğer yandan çorba evlerinde ve belirlenen alanlarda çeşitli ikramlarda bulundu.

Kesintisiz çorba ikramını sürdüren ekipler, halk ekmek fabrikasında üretilen ekmeklerden vatandaşlara kavurma yaparak ikram etti. Başkan Beyazgül vatandaşları ziyaret ederek onlarla tek tek ilgilendi. Bir emriniz var mı diye sordu.

Başkan Beyazgül’e ziyaret ve incelemeleri sırasında Şanlıurfa Milletvekilleri Ahmet Akay, Halil Özşavlı, Halil Özcan da eşlik etti. Enkaz bölgelerini bir an olsun yalnız bırakmayan ve orada yakınları bulunan ailelerin yanında yer alan Başkan Beyazgül sahadaki çalışmaların titizlikle yürütüldüğünü aktardı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Fuar Merkezi ve ALO 153 İletişim Merkezini de ziyaret eden ve çalışanlara kolaylıkla dileyen Başkan Beyazgül, bir gecede üretilen 400 bin halk ekmeğin ekmeğe ulaşılamadığı bir anda çok önemli bir sorunu çözdüğünü aktardı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49