Öne Çıkanlar sanlıuırfaspor harran restore voleybol abıde

Bu haber kez okundu.

Başkan Beyazgül, ‘’Akçakale’den Büyük Zafer Bekliyoruz’’
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Ramazan ayında her gün farklı bir ilçe ve farklı bir noktada vatandaşlarla iftar yemeğinde bir araya gelmeye devam ediyor.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti Akçakale İlçe Başkanı İbrahim Yıldık ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Hikmet Başak ile birlikte ilçede kurulan iftar çadırında vatandaşlarla birlikte iftarını açtı. İftar programına katılan Başkan Beyazgül, burada vatandaşlarla yakından ilgilendi. Başkan Beyazgül, öğrencilerin seslendirdiği ilahi gurubuna hayran kaldığını söyledi.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, iftar yemeğinin ardından Akçakale ilçesinde açılan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Hikmet Başak’ın seçim ofisini ziyaret etti.
Başkan Beyazgül, Hikmet Başak seçim ofisinde partililerle bir araya gelerek seçim çalışmalarını değerlendirdi.
BAŞKAN BEYAZGÜL, ‘’AKÇAKALE’DE SANDIKLARI PATLATACAĞIZ’’
14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ile Milletvekilliği seçimlerinde Akçakale’den büyük bir zafer beklediklerini anlatan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, ‘’İlçe Başkanımız, Milletvekili adayımız ve Akçakalelilerle beraberiz. Hemşehrilerimizle birlikte iftarımızı açtık. Çok güzel bir ilahi grubundan ilahiler dinledik. 14 Mayıs seçimleri Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve AK Partimizin büyük bir başarısıyla neticelenecektir, bundan hiçbir endişemiz yok. Akçakale çok önemli bir merkezimiz ve ilçemizdir. Akçakale her zaman Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a çok yüksek destekler vermiştir, rekorlar kırmıştır. Şimdiden Akçakale’den rekor oy bekliyoruz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan 50+1 diyor biz daha yüksek oyla seçeceğiz. Ama buna Akçakale’nin katkısı çok büyük olacağına inanıyorum. Akçakale’deki vatandaşlarımız bu günden itibaren çalışmalara başlamışlar. Seçim bürolara tıklım tıklım oluyor ve çok uzaktaki insanlar bile telefonla desteklerini bildiriyorlar. Akçakale’de İnşallah biz sandıkları patlatacağız ve Akçakale büyük bir zaferin müjdecisi olacaktır’’ dedi.
İlçede seçim çalışmalarına başladıklarını ve Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün ziyaretinden son derece mutlu olduklarını anlatan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Hikmet Başak ise ‘’Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül ve ekibiyle iftar çadırında vatandaşlarımızla birlikte iftarımızı açtık. Başkan Beyazgül, seçim büromuzu ziyaret etti. Başkanımızın ziyareti bizleri son derece onurlandırdı. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül’e teşekkür ederim’’ diye konuştu.
İyi bir oy oranıyla Akçakale’de zafer yaşayacaklarını ifade eden AK Parti Akçakale İlçe Başkanı İbrahim Yıldık, ‘’Akçakale’yi önemsediği için, Akçakale’ye değer verdiği için Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül’e teşekkür ediyorum. AK Parti Milletvekili Adayımız Hikmet Başak’ın seçim bürosunu ziyaret ettik. Bu ilk ziyarettir ve bu ilk ziyaret bizim için çok önemlidir. 14 Mayıs’ta da Akçakale geçmiş dönemlerde nasıl AK Parti’ye iyi bir oy oranı çıkardıysa bu 14 Mayıs’ta da iyi bir oy oranıyla İnşallah bir zafer yazacağız. Türkiye’nin önü açıktır. 14 Mayıs’ta da iyi günlerin bizleri beklediğini ben canı gönülden inanıyorum’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49