Öne Çıkanlar baskan sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı karakopru Şanlıurfada 11 bin 230 polis ve jandarma seçimde görev alacak

Bu haber kez okundu.

Başarılı genç siyasetçi aday adayı oldu
Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin 14 Mayıs'ta yapılmasının kesinleşmesi sonrasında siyasi partiler de milletvekilliği aday adaylığı başvuru süreci devam ediyor.
Genç siyasetçi Cuma Büyük, AK Parti Şanlıurfa milletvekilli aday adayı olduğunu duyurdu.
Büyük, “Öncelikle şehrim Şanlıurfa’nın da dahil olduğu 10 ilimizde yaşanan asrın felaketi olarak nitelendirilen depremde, hemen ardından bölgemizde yaşanan sel felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. “Siyasette gençlere yer vermek ustalığın şiarındadır.” diyerek biz gençlerin önünü açan, temsiliyet hakkı veren Sn. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a en kalbi şükranlarımı sunuyorum…
İlk gençlik yıllarımdan itibaren Ak Parti çatısı altında aktif bir şekilde gönüllü üyelikten yöneticiliğe kadar birçok kademesini deneyimlediğim siyaset arenasında daima temsil ettiğim insanların sözü olmaya çalıştım. Aile büyüklerimden aldığım devlet terbiyemi ve yöre insanımızın bugüne kadar üstlendiğim her görevde gösterdiği tececcühün kıymetini bilerek adımlar attım. Bugün bu temsiliyetin başka bir adımı olan milletvekilliği için başvurumu gerçekleştirmiş bulunuyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Aslan 1 yıl önce

Memleket için Kaliteli başarılı ve iyi niyetli bir aday olmuş olur. Umarım parti adaylığını onaylayarak Memleketimiz için doğru bir karar vermiş olur.

Avatar
Mehmet 1 yıl önce

Fazlasıyla hakeden biri herkesin işine koşuyor Allah muvaffak eylesin

banner24

banner49