Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor baskan

Bu haber kez okundu.

Başak, “14 Mayıs’ta Sizleri Mahçup Etmeyeceğiz

14 Mayıs genel seçimlerine az bir süre kala çalışmalarını büyük bir özveri ile sürdüren Milletvekili adayı Başak, önceki dönem Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ve bölge mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

Destek sözü alan Başak, her zaman vatandaşların emrinde olduklarını vurguladı. “Geçmiş Dönem Belediye Başkanımız Mehmet Ekinci’ye desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. 14 Mayıs’ta bizlerde onları mahcup etmeyeceğiz inşallah” şeklinde konuştu.

Her zaman AK Parti çatısı altında olduklarını vurgulayan önceki dönem Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ise, “Bugün Hikmet Başak bizleri ziyaret etti. Bizlerde şunu ifade etmek istiyoruz ki 14 Mayıs’ın vekili Hikmet Başak’a her türlü desteği vermeye hazırız” dedi.

BAŞAK, GEZİLMEDİK YER BIRAKMIYOR

Seçim çalışmaları kapsamında sabahın ilk ışıkları ile birlikte kırsal mahallere çıkartma yapan Başak, kanaat önderlerinden ve vatandaşlardan destek sözü almaya devam ediyor.

  1. her yerde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Başak, vatandaşların talep ve önerilerini dinledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49