Öne Çıkanlar baskan sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Şanlıurfada 11 bin 230 polis ve jandarma seçimde görev alacak

Bu haber kez okundu.

Bakan Nebati açıkladı: Urfa’da 4 bin 727 bina hasarlı

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremler Şanlıurfa başta olmak üzere 10 ilde büyük yıkımlara neden oldu, çok sayıda vatandaşta enkaz altında kaldı.

Enkaz altında kalan vatandaşların kurtarma çalışmaları sürerken Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati de memleketi Şanlıurfa’ya gelerek çalışmaları yerinde inceledi.

4 BİN 727 BİNADA HASAR

Şanlıurfa’da 3 gündür devam eden çalışmalarla ilgili Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi'nde açıklamalarda bulunan Bakan Nebati, deprem nedeniyle Şanlıurfa’da 4 bin 727 binanın hasar gördüğünü hasar tespit çalışmalarının sürdüğünü ifade etti.

3 BİNADA ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Bakan Nurettin Nebati, deprem nedeniyle 19 binanın yıkıldığını 3 binada çalışmaların sürdüğünü ifade etti. Yıkılan binalarda 7 bin 594 personelin çalışmalara aralıksız olarak devam ettiği öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49