Öne Çıkanlar baskan sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı karakopru Şanlıurfada 11 bin 230 polis ve jandarma seçimde görev alacak

Bu haber kez okundu.

Aydınlar eğitim kurumu kendi rekorunu katlamayı hedefliyor!
Şanlıurfa’nın en önemli eğitim kurumları arasında yer alan Aydınlar Eğitim Kurumları 2022 yılında yapılan LGS sınavında 164 öğrenciye fen lisesi kazandırarak kitlesel başarıda bölgenin en iyi eğitim kurumu oldu.
Konu ile ilgili açıklama yapan Aydınlar Eğitim Kurumları kurucusu eğitimci Fethi Aydın, "Kuruluşumuzdan bu yana LGS'de kitlesel başarımızı hergeçen yıl daha da arttırıyoruz. İlk yıl, yani 2016 yılında, 21 öğrenciyi Fen Liselerine gönderirken 2022 yılında bu sayı 164'e çıktı. Bu yıl ise 200'ü aşkın öğrenciyi Şanlıurfa ve Türkiye'nin en seçkin fen liselerine göndermeyi hedefliyoruz. " şeklinde konuştu
Karaköprü İlçesi birinci 35 metre caddesi üzerinde faaliyet gösteren Aydınlar Eğitim Kurumları'nda 2023-2024 erken kayıt avantajları devam ediyor.
Yapılan açıklamada, " Tüm öğrenci ve velilerimizi çay içmeye ve avantajlarımızı görüşmeye bekliyoruz" denildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49