Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Başkan Beyazgül Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Aslan, Aday adayı oldu

Anavatan Şanlıurfa İl Başkanı Halil Aslan, milletvekilliği adaylığı için il başkanlığı görevinden istifa ettiğini duyurdu.

Anavatan Şanlıurfa İl Başkanı Halil Aslan 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan 28.milletvekili seçimleri için görevinden istifa ederek aday adayı olduğunu duyurdu.

Aslan, Anavatan Genel merkezinde Anavatan Genel Başkanı İbrahim Çelebi’ye aday adaylık müracaatını yaptı.

Pandemi sürecinin zirvede olduğu ve yasakların yaşandığı zor günlerde böylesi zor bir görevi üstlenip kısa sürede teşkilatlarımızı kurup; Şanlıurfa ilinde yapılanmamızı sağladık.

Şanlıurfa’yı Ankara’da, 3 sene boyunca en iyi şekilde temsil ettim. Bu meşakkatli süreçte bana inanan, benimle yol yürüyen tüm yol arkadaşlarıma, il yönetim kurulu üyelerime; ilçe başkanlarıma ve ilçe yönetim kurulu üyelerime; desteklerini her zaman yanında hissettiğim hemşerilerime yürekten teşekkür ederim.

28. Dönem TBMM Milletvekili aday adaylığı için 3 senedir yürüttüğüm il başkanlığı görevimden ayrılmış bulunmaktayım.

Şimdi Şanlıurfa’yı Ankara’da layıkıyla temsil edebilmek için teşkilatlarımızla birlikte var gücümüzle çalışacağız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49