Öne Çıkanlar urfahaber urfa Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada

Bu haber kez okundu.

Antalya’dan Adıyaman ve Hilvan’a Yardım eli

Depremin meydana geldiği illerden Adıyaman’da evsiz ve aşsız kalan binlerce insana yardım elini uzatmak için yola çıkan Dernek Başkanı Mehmet Uymaz ve Yönetim Kurulu üyeleri; depremden etkilenen, birçok yerde yıkım ve hasarın meydana gelmesi nedeniyle Hilvan’da farklı yerlerde barınan hemşerilerinin de 1 haftalık yemek ihtiyaçlarını karşıladı.

Hilvan Belediyesi ile koordineli çalıştıklarını belirten Antalya Şanlıurfalıları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Uymaz ‘Antalya’da yaşayan Şanlıurfalılar olarak, böyle zor bir zamanda elimizi değil, gövdemizi taşın altına koymamız gerek. Gün birlik ve beraberlik günü diyerek karınca kararınca elimizden gelen ne varsa yaptık. Adıyaman ve Hilvan için getirdiğimiz yardımları ulaştırdık. Ayrıca Hilvan’da hasar gören evlerine giremeyen ve bu sebeple tahsis edilen çadırlar veya barınma alanlarında yaşamak zorunda kalan hemşerilerimizin de bir haftalık sıcak yemeklerini karşıladık. Yardımlarımızın ulaştırılmasında lojistik destek sağlayan ve yemeklerin hazırlanması ve dağıtımı konusunda büyük destek sağlayan Hilvan Belediye Başkanı Sayın Aslan Ali Bayık’a ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyoruz. Yüce Allah’tan böyle acı günleri bir daha bize göstermemesini niyaz ediyoruz. Hepimize geçmiş olsun. Depremde yaşamını yitirenlere Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum’ dedi.

Gelen yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştırmada aralıksız çalıştıklarını belirten Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık ‘Öncelikle zor günlerden geçtiğimiz bu süreçte yardım elini uzatan Antalya Şanlıurfalıları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Uymaz ve değerli Yönetim Kurulu üyelerine şahsım ve halkımız adına teşekkür ediyorum. Arkadaşlarımız, depremin ilk gününden itibaren aralıksız bir şekilde çalışıyorlar. Gerek acil yardımda, gerek saha organizasyonlarında ve gerekse yardım toplamada ve ulaştırmada büyük bir özveri ile devam ediyorlar. Antalya’daki hemşerilerimizin bize gönderdiği yardım malzemelerinin de ulaşım ve dağıtımını yaptık. Birlik ve beraberliğin güzel örneğini sergileyen Antalya Şanlıurfalıları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne ve yönetim kurulu üyeleriyle bizzat deprem bölgesinde bulunan Mehmet Uymaz’a teşekkür ediyoruz. Rabb’im birlik ve beraberliğimizi daim eylesin.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49