Öne Çıkanlar Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor 1 yaralı sergı sanlıurafspor

Bu haber kez okundu.

Ankara`daki Urfalı öğrenciler yalnız değiller

Merkezi Ankara`da bulunan Ankara Şanlıurfalılar Derneği ŞANDER tarafından her geçen yıl daha çok sayıda gence ulaşılarak burs veriliyor.

2023 yılında ise Başkent`in değişik Üniversitelerinde öğrenim gören 100 Urfalı genç her ay ŞANDER çatısı altında buluşup hem yalnız olmadığını hissediyor hem de bursunu alıyor.

Ankara'da eğitim gören Şanlıurfalı öğrencilerin her zaman yanlarından olduklarını belirten ŞANDER Başkanı Mehmet Çiçek,'Derneğimiz "en değerli yatırım insana yapılan yatırımdır " düşüncesinden yola çıkarak geleceğimizin teminatı gençlerimizin hayatlarına dokunmak amacıyla kurulmuştur. Ve buradan yola çıkarak ta canla başla çalışan yönetim kurulundaki değerli arkadaşlarla bu yıl toplam 100 gencimizi ayda 400 TL ile desteklemeye çalışıyoruz.

Burs dağıtım törenlerimizi her ay Dernek binamızda öğrencilerimizle bir araya gelerek Urfa'nın yöresel yemekleri eşliğinde ve değerli konuklarımıza sohbet ve bilgi paylaşımı şeklinde gerçekleştirirken; yaşanan deprem felaketinden dolayı Şubat ayından itibaren öğrencilerimizin banka hesaplarına yatırmaktayız.

SANDER olarak 2015 ten buyana toplam 1500 Urfalı gencimize burs vererek mezun etmiş olmanın haklı gururunu yaşıyoruz bu yıl .

Ve mezun olan birçok öğrencimiz de işe girdiklerinde daha genç kardeşlerine derneğimiz aracılığıyla burs veriyorlar ..Bu da bizi mutlu ediyor tabi. Doğru bir iş yaptığımızı hissettiriyor..

Yine Bir çok gencimizin ileriki yıllarda dernek kurup öğrencilere burs vereceklerini de duyunca doğru model olmanın keyfini de yaşıyoruz hep birlikte ..

Ancak önemle belirtmem gerekir ki; bu kadar çok sayıda gence ulaşmak için çıktığımız yolda yalnız değiliz...

Burs temin etmemizde en büyük emek şüphesiz ki ; Şanlıurfa Milletvekilimiz ve Derneğimiz Onursal Başkanı Sayın Mehmet Ali Cevheri`ye aittir.

Kendisi mütevazi kişiliği ile yaptıklarının bilinmesini istemese de destekleri sayesinde her yıl daha çok sayıda gencimize ulaştığımızı söylemeden geçemeyeceğim.. Kendisine gönülden teşekkür ediyoruz. Ayrıca Urfa Valimiz Sayın Salih Ayhan`a, Belediye Başkanımız Sayın Zeynel Abidin Beyazgul`e ve Merkez ve Çevre İlçelerimizin birbirinden Kıymetli Sayın Belediye Başkanlarımıza Derneğimize göstermiş oldukları alaka, sundukları katkılar ve varlıkları ile bizleri her zaman onurlandırdıkları için Ankara Şanlıurfalılar derneği olarak teşekkür ederiz. Üniversite sınavına girecek tüm Urfalı gençlerimize şimdiden başarılar dilerken tercihlerinde Ankara‘yı yazmaya çekinmesinler. Biz SANDER olarak Ankara’da onları bekliyor olacağız”diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49