Öne Çıkanlar eyyübiye Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks

Bu haber kez okundu.

Albayrak, “Halfeti Hizmetin En İyisine Layıktır”

AK Başkan adayı Şeref Albayrak, 31 Mart yerel seçimler sonrasında da çalışmalarını Halfetililerle birlikte aralıksız sürdüreceğini belirterek, Halfeti’nin hizmetin en iyisine layık olduğunu söyledi.

Bu şehir için gece gündüz çalışacağız

Seçim çalışmalarını düzenli ve dur durak bilmeden sürdürdüklerini belirten AK Parti Halfeti ilçe Belediye Başkan adayı Şeref Albayrak, “Vatandaşlarımızla bir araya gelerek hasbihal ediyoruz, fikir alışverişinde bulunuyoruz. Her gittiğimiz yerde vatandaşlarımızdan sıcak ilgi gördük. Gösterdikleri yakın ilgiden dolayı kendilerine canı gönülden şükranlarımı sunarım. Biz bu şehre gönül verdik. Bu şehir için gece gündüz çalışacağız. Çalmadık kapı, sıkmadık el, girmedik gönül bırakmayacağız” dedi.

31 Mart akşamı zaferimizi hep beraber kutlayacağız

Seçim Bürosuna Halfetili vatandaşlarımızın ilgisininher geçen gün arttığını belirten AK Başkan adayı Albayrak, “Halfeti’mizin her mahallesinden bizler için Seçim Büromuza gelip, destek veren herkese teşekkür ederim. 31 Mart akşamı da zaferimizi hep beraber kutlayacağız inşallah” diyerek, seçim bürosuna gelerek destek olacaklarını belirten Halfeti ilçesi Aşağı Göklü Mahallesinden Erdoğan ailesine de desteklerinden dolayı teşekkür ettiğini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49