Öne Çıkanlar sosyal medya Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi 1 yaralı sergı

Bu haber kez okundu.

Akşener, Şanlıurfa'da vatandaşlarla buluştu

14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili seçimleri için partilerin çalışmaları sürüyor.

Şanlıurfa’ya gelen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, GAP havaalanından partililer tarafından karşılandı. Akşener, İYİ Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Emin Yetim’in seçim irtibat bürosunun açılışına katıldı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, burada halka hitap etti.

Akşener, “Bilsinler ki Şanlıurfa kimsenin tapulu malı, kimsenin tapulu arazisi değildir. Dedaş çiftçilere eziyet ediyor. Benim görevim bunu iktidara iletmektir. Sosyal yardım denilen şey sizin hakkınızdır hepinizin vergisiyle oluşan ve bir devletin aç kalan vatandaşını doyurduğu açıkta kalan vatandaşına bir çatı koymak zorunda olduğu bir görevdir. Yoksul vatandaşların üşümesini engellemek için aynı zamanda doğalgaz paralarını ödedik yani düne göre çok daha fazla sosyal yardım yaptık. Şimdi Şanlıurfalı kadınlara sesleniyorum ev kadınlarına dair bir maaş veriliyor biz onu 60 yaşına çekeceğiz. Atanamamış öğretmen, atanamamış KPSS mağduru gençler eğer siz yandaş durursanız bu gençlerin umudu olmaz .Okulları yeniden açacağız bir ziraat mühendisi bir öğretmen bir veteriner aticağız. Verdiğim sözler yerine gelmese yakamdan tutun. Şanlıurfa’nın en önemli sorunlarından biri GAP sulama projesi kapsamında yıllardır ihmal edilen Hilvan’ın tamamı Siverek ilçemizin çaylarbaşı, karakeçi, Karacadağ ve viran şehiri Eyüp nebi bölgesinin sulama alanı dışarısında bırakılmasıdır yazılmış biz bunu kapsama alanına alacağız. Vereceğiniz helal oylarla biz kazanacağız.”

EMİN YETİM TEŞEKKÜR ETTİ

İYİ Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Emin Yetim ise, bugün coşkulu, heyecanlı ve bir o kadar da kalabalık bir şekilde açılışı gerçekleşen seçim irtibat bürosunun açılışına katılan herkese teşekkür ederek, 14 Mayıs günü zaferle ayrılacaklarını söyledi.

İYİ Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Emin Yetim, daha sonra Şanlıurfa’dan ayrılan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e tamamen gümüş işlemeli bir Kuran-ı Kerim hediye etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49