Öne Çıkanlar sosyal medya Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi 1 yaralı sergı

Bu haber kez okundu.

Akçakale’den deprem bölgesine yardım

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen 7.7 büyüklüğündeki depremin ilk şokunu atlamaya çalışırken Kızılay yardım ulaştırmak için 7/24 çalışma esasına geçmiş durumda. Kahramanmaraş, Gaziantep, Hatay, Adana, Osmaniye, Diyarbakır, Malatya, Adıyaman, Şanlıurfa ve Kilis başta olmak üzere pek çok ilde şiddetli olarak hissedilen deprem için Türkiye’nin bir çok ilinden yardımlar sürüyor.

10 ilde hissedilen deprem, pek çok binanın yıkılmasına neden oldu. Binalarda enkaz altındakiler için arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Bir yandan da Türkiye çapında STK'ler, siyasi parti temsilcilikleri ve belediyeler deprem bölgelerine yardım gönderiyor.

Akçakale ilçesinde depremin vurduğu Adıyaman bölgesine bir çok yardım tırı gönderildi. Yardım çalışmaları da ilçe merkezinde sürüyor. Gençler tarafından başlatılan yardım kampanyasına 2 çocuk kendi yatak yorgan ve battaniyeleriyle katılması vatandaşların afete duyarlılığı görüldü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49