Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor Başkan Kuş

Bu haber kez okundu.

Akçakale’deki aşiret kavgasında 21 tutuklama
Kavga geçtiğimiz günlerde Akçakale ilçesine bağlı Ekinyazı Mahallesi’nde meydana geldi. Iddiaya göre, Hubeyti ile Ubadi aşireti mensupları arasında, gençlerin omuz atma tartışması nedeniyle kavga çıktı. Kısa sürede diğer aşiret mensuplarının da katılmasıyla büyüyen kavgada taş, sopa ve bıçaklar kullanıldı. Onlarca kişinin karıştığı ve ortalığın savaş alanına döndüğü kavga nedeniyle bölgeye çok sayıda jandarma ekipleri sevk edildi. Ekipler, birbirlerine saldıran tarafları biber gazı kullanarak dağıtmaya çalıştı. Olayda yaralanan 12 kişi sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Akçakale Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.
Olayının ardından başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan 21 kişi jandarmadaki işlemlerin ardından Adliye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan 21 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49