Öne Çıkanlar Yeşilaydan Sanata Evet Zararlı Alışkanlıklara Hayır Paneli Aksoy 18 Kasım koronavirüs tablosu! Hasta Urfalı Anthony Quinn Geçimini Tespih Satarak Karşılıyor sanlıurfa

Bu haber kez okundu.

Akçakale’de telefon dolandırıcılığı, 5 tutuklama
Alınan bilgilere göre, Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekiplerince telefonla ulaştıkları kişilere kendilerini polis, hakim ve savcı olarak tanıtarak suçu ile ilgili olarak işlenmekte olan suçların önlenmesi ve ATICI telefonla dolandırıcılık yaptıkları belirlenen kişilere yönelik 124 personel, 15 ekip ve diğer unsurların katılımıyla teknik takip destekli eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda İ.H.T, T.A, M.T, A.U. ve A.K. gözaltına alındı, adreslerde yapılan aramada, 23 cep telefonu, içinde adres sorgu programı bulunan 3 dizüstü bilgisayar, tablet, 2 pompalı tüfek, 2 tabanca, 92 mermi, 79 kartuş, 33 uyuşturucu hap, 5 bin 600 dolar, 1100 lira, 1 bilezik, 4 flaş bellek, 1 hafıza kartı, 5 SIM kart ve 4 SIM kart bloğu ele geçirildi.
2 GÜNDE 3 BİN KİŞİYE ARAMIŞLAR
2 gün içerisinde 3 bin’e yakın kişiyi dolandırma amaçlı uzun süreli arama yaptıkları ,İstanbul , ikisi Aydın ,Ankara , Konya , Artvin Çanakkale , Edirne illerinde olmak üzere 8 ayrı müştekiyi toplam 4 Milyon 360 bin TL dolandırdığı tespit edilen İ.H.T, T.A, M.T, A.U. ve A.K'nin emniyetteki işlemleri tamamlandı.
Adliyeye sevk edilen şüpheliler nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49