Öne Çıkanlar Savaştan Kaçtı Şanlıurfada Ressam Oldu 1 Mayısı işçilerle kutladı Şanlıurfada pamuk toprakla buluştu ŞOK uygulama sonucunda yakalandı Alın teri ve emek en yüce değerdir

Bu haber kez okundu.

Akçakale de ilk kez ödüllü deneme sınavı yapıldı.

Akçakale Kaymakamlığı, Akçakale İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve okul aile birliğinin katkıları ile Abdülhamid Han İmam Hatip Ortaokulu tarafından ilçede ilk kez ödüllü deneme sınavı gerçekleştirildi. Sınava 45 okuldan 650 öğrenci katıldı.

Sınav öncesi heyecanlı olduğu görülen öğrenciler, başarılarını ölçmek için sınava girdiklerini belirterek emeği geçenlere teşekkür etti. Sınava ilişkin açıklamalarda bulunan Okul Müdürü Ahmet Yılmaz ise amaçları şu sözlerle açıkladı:

“Biz Akçakale'de bir ilki gerçekleştirerek ödüllü deneme sınavı yaptık. Yaklaşık 45 okuldan 650 öğrencimiz sınava katılım gösterdi. Amaç ilçede bir ilki gerçekleştirmek öğrencilerin çalışmasını ödüllendirmek, okumayı cazip hale getirmek, kırsal ve merkez arasındaki dezavantajları öğrencilerimizin tespit edilmesi ve onları iyi bir birey iyi bir gelecek için hazırlamak.”

Müdürü Yılmaz katkı sağlayanlara ise şu sözlerle teşekkür etti:“Katkı sağlayan okul aile birliğine, Akçakale Kaymakamlığı’na, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne şükranlarımı sunuyorum. Emeği geçen öğretmenlerimize ve mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum..dedi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Halil 2 yıl önce

Tebrikler

banner24

banner49