Öne Çıkanlar urfaahber tazıye kedı zam madde

Bu haber kez okundu.

AK Parti, Şanlıurfa milletvekili adaylarını tanıttı!
14 Mayıs tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimlere sayılı günler kalırken, partilerde ise seçim çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.
Geçtiğimiz günlerde de siyasi partiler illerden çıkaracakları milletvekili aday listelerini Yüksek Seçim Kuruluna teslim etti. Listelerinin teslim edilmesiyle Şanlıurfa’da da çıkacak 14 milletvekili adayları belli oldu.
AK Parti de Şanlıurfa’da milletvekilliği için ilk sırada Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ı aday gösterdi. AK Parti Genel Merkezi, bir önceki dönemde ise milletvekili adayı olarak Mehmet Ali Cevheri’ye listede yer verdi.
Ankara’daki çalışmalarının ardından kentte gelen AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayları, 11 Nisan Kapalı Spor Salonu’nda Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın katılımıyla adaylar tek tek tanıtıldı.
Büyük katılımla gerçekleşen aday tanıtım toplantısında Bakan Bozdağ, seçimlerde vatandaşlardan destek istedi.
ŞANLIURFALILARA TESLİM EDİLECEK
Türkiye Yüzyılı' vurgusu yapan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, AK Parti'ye aday adaylığı konusunda yoğun bir başvuru yapıldığını söyledi. Şimdiye kadar Şanlıurfa'nın AK Parti'den milletvekilliği yapan milletvekillerinin yaptığı hizmetler için teşekkür eden Bozdağ, bundan sonra kendilerinin Şanlıurfa'ya ve Şanlıurfalılara hizmet etmek için çalışacaklarını belirtti.
Şanlıurfa’da deprem ve sel felaketinde hayatını kaybedenlere rahmet dileyen Bakan Bozdağ, “Bizim Türkiye’de de Urfa’da da ana gündemimiz bu yıkılan enkazları kaldırmak yerlerine depreme dayanıklı, dirençli, daha güvenli yeni konutlar yapmak olacaktır. Allah’ın izniyle Şanlıurfa’mızda da diğer yerlerde de söz verdiğimiz gibi yeni konutları yeni kent alanlarını bir yıl içerisinde tamamlayacak, Şanlıurfalı kardeşlerimize depremzede kardeşlerimize teslim edeceğimizi buradan bir kez daha ifade etmek istiyorum.
ŞANLIURFA SANAYİ İLE GÜNDEME GELECEK
Şanlıurfa’mızı, tarım üretiminin başkenti olan Urfa’mızı tarım sanayinde de gözde şehirlerden biri haline getirmenin çabası gayreti bizim ana hedeflerimizden ana çalışma alanlarımızdan olacaktır. Bir OSB’yi beşe çıkardığımız gibi, yeni OSB’leri de yanlarına ekleyerek, Şanlıurfa’mızı sanayileşme ve sanayi yatımlarıyla daha fazla gündemde tutmaya gayret edeceğiz. Bir yandan tarih hazineleriyle bir yandan dünyanın en saygın ve en kaliteli mutfağıyla, bir yandan kültür merkezleriyle Şanlıurfa’mızı turizm sektöründen de daha fazla pay alan bir il haline getirmek bizim ana gayret alanlarımızdan biri olacaktır.
Taparsa AK Parti yapar. Doğrusu, doğru zaman, doğru adam, Recep Tayyip Erdoğan yapar. Bunları birlikte yapacak ve Urfamız için birlikte koşmaya devam edeceğiz” Diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49