Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks restore

Bu haber kez okundu.

Adıyaman kaçırıldı: Balıklıgöl'de bulundu

Olay, önceki gün Adıyaman Barbaros Hayrettin Mahallesi yaşandı. İddiaya göre, sokakta oynarken kaçırılan Suriye uyruklu 4 yaşındaki H.U. için polis ve jandarma ekipleri seferber oldu. Çocuğun ve şahsın bulunması için geniş çaplı soruşturma başlatıldı. Güvenlik kamerasından yola çıkarak şahsın kız çocuğuyla birlikte Şanlıurfa’ya gittiğini tespit etti. Adıyaman Emniyet Müdürlüğü tarafından oluşturulan özel ekipler Şanlıurfa’ya gitti. Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile koordineli yapılan çalışma sonrasında çocuk ve kaçıran şahıs Eyyübiye ilçesinde bulunan Balıklıgöl civarında bulundu. Çocuğun sağlık durumunun iyi olduğu belirlendi.

Çocuğu kaçıran S.A.’nın akli dengesinin bozuk olduğu, çocuğa zarar vermediği öğrenildi.

Yaşanan olayla ilgili Şanlıurfa Valiliği yazılı açıklamada bulundu. Valilik; “17.01. 2023 günü saat: 13:00 sıralarında Adıyaman merkez Barbaros Hayrettin Mahallesinde Suriye uyruklu H.U (4) isimli kız çocuğun kimliği belirsiz kişilerce kaçırılması üzerine Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğü görevlileri ile koordineli olarak yaşı küçük çocuğun bulunmasına ve şüphelinin yakalanmasına yönelik çalışmalar başlatılmıştır.

Yapılan geniş çaplı kamera ve saha çalışmalarında çocuğun eşkali belirlenen 30-35 yaşlarında şüpheli şahıs tarafından kaçırıldığı ve ilimizde Balıklıgöl Platosu civarında bulunduğunun tespit edilmesi üzerine, yaşı küçük çocuk ve şüpheli S. A. (37) 18.01.2023 günü Şanlıurfa Çocuk Şube Müdürlüğü ve Adıyaman Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerinin koordineli olarak yapmış oldukları operasyon ile suçüstü yakalanmıştır.

Şüpheli S.A.(37) Çocuğun Kaçırılması ve Alıkonulması suçundan adlî mercilere sevk edilmek üzere gözaltına alınmıştır. Kamuoyuna saygı ile duyurulur”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49