Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Başkan Beyazgül Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Aday Yetim Seçim sandıkta kazanılır

Toplantıya İYİ Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Emin Yetim, İYİ Parti Şanlıurfa İl Başkanı Av. Mehmet Sadık Köroğlu, İYİ Parti Şanlıurfa Siyasi ve Hukuk İşlerinden sorumlu hukukçu ve kurmayların yanı sıra 14 Mayıs 2023 seçim günü görev alacak olan sandık görevlileri, sandık müşahitleri ve okul sorumluları katıldı.

İYİ Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Emin Yetim, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan seçimde görev alacak sandık görevlileri, sandık müşahitleri ve okul sorumlularının katılım sağladığı eğitim toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıya ilgi yoğun oldu ve salonda yer kalmadı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Emin Yetim, demokrasi için önemli bir gün olan seçimlerin güvenli ve adil geçmesi için herkesin özveriyle çalışması gerektiğini ifade ederek, son dönemde yaşanan bazı olumsuz olayların da hatırlatılmasıyla, seçim sürecinin hassas bir dönem olduğunu vurgulayarak, "Bizim amacımız herhangi bir tarafın kazanması değil, halkın iradesinin doğru şekilde yansıtılmasıdır." dedi.

İYİ Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Emin Yetim, “Günlerdir sahadayız, mesai kavramı olmadan çalışıyoruz, biliyorsunuz ciddi anlamda bu yola bu işe emek verdik, milletvekili aday arkadaşlarımızla ve teşkilatımız ile birlikte ve sizlerin desteği ile birlikte, gerçekten ciddi manada büyük bir mücadele verdik ve bu vermiş olduğumuz bu mücadele siz değerli kardeşlerimize, ablalarımıza seçim günü teslim edilecektir.

Onun için seçim günü sandık başında size, yapmış olduğumuz bu mücadeleyi buradan sizlere emanet ediyoruz ve her şekilde bu sandıklara sahip çıkacağınıza inanıyoruz, biliyorsunuz, seçim sandıkta kazanılır ve sandıkta kaybedilir. Bundan dolayı özellikle sizlerden rica ediyorum, günlerdir yaptığımız ve vermiş olduğumuz bu mücadele öyle basit bir mücadele değil, çok ciddi bir mücadele ve çalışmanın ürünü ve karşılığında çalışarak bu günlerde geldik.

Sizlerinden seçim günü o sandıklara ne pahasına olursa olsun sahip çıkarak görevinizi yerine getirmenizi istiyorum ve bu konuda gerekli olan her türlü çalışmayı da yapacağına inanarak ve sizlere de güvenerek seçim günü çalışmalarınızda başarılar diliyorum dedi.

Emin Yetim, seçim sürecinin başarılı geçmesi için sandık görevlilerine, sandık müşahitlerine ve okul sorumlularına tekrar teşekkür etti. Seçim sonuçları ne olursa olsun, halkın iradesinin doğru şekilde yansıtılacağından emin olduğunu belirtti.

İYİ Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Emin Yetim'in bu başarılı konuşması ardından, sandık görevlileri, sandık müşahitleri ve okul sorumluları da yapılan eğitim sonrası birer birer söz alarak seçim günü sandıklara sahip çıkacaklarına söz verdiler. Katılımcılar, herkesin ortak noktası, seçimlerin adil ve güvenli geçmesi için ellerinden geleni yapacaklarıydı. Katılımcılar, seçim sürecinin önemine ve halkın iradesine saygı göstermenin gerekliliğine vurgu yaptılar.

Toplantıda ayrıca, seçim sürecinde yaşanabilecek her türlü olumsuz duruma karşı alınacak tedbirler de sandık görevlilerine, sandık müşahitlerine ve okul sorumlularına teker teker anlatıldı. Gerekli önlemlerin alınması için herkesin birlikte çalışması gerektiği konusunda mutabık kalındı.

İYİ Parti Adayı Emin Yetim'in önderliğinde gerçekleşen bu toplantı, seçim sürecinin adil ve güvenli bir şekilde geçmesi için atılan önemli bir adım oldu. Herkesin ortak amacı, halkın iradesinin doğru şekilde yansıtılmasıdır ve bu amaç doğrultusunda çalışmalar devam edecektir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49