Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Aday Eyyüpoğlu: Şanlıurfalılara hizmetkar olmaya geldik
Bu günkü durağı Haliliye ilçesi olan Eyyüpoğlu, Mehmet Akif Ersoy, Ahmet Yesevi ve Hamidiye Mahallesindeki esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek Yeni Türkiye Yüzyılı vizyonunu anlatmaya devam ediyor.
Seçim çalışmalarının başlamasından bu yana 7’den 70’e her kesiminin takdirini toplayan Eyyüpoğlu, Şanlıurfalılara hizmetkar olmaya geldiklerini vurguladı.
Günün sonunda çalışmaları hakkında bir değerlendirmede bulunan Milletvekili Adayı Eyyüpoğlu, “Ziyaretlerimiz de görüyoruz ki vatandaşlarımızın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK Parti kadrolarına destekleri sonsuz. Bizlerde bu şiarla çalışmalarımızı sürdürerek vatandaşlarımıza hizmet edeceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49