Öne Çıkanlar urfa urfahaber Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada

Bu haber kez okundu.

Aday Cevheri, sekizinci seçim bürosunu açtı

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan genel seçimlere sayılı günler kala seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden Milletvekili adayı Mehmet Ali Cevheri, İlk olarak Bozova sanayi esnafını ziyaret etti. Esnaf ve vatandaştan destek isteyen Cevheri, “Yeni Türkiye Yüzyılını birlikte inşa edeceğiz” dedi.

Ardından Hilvan kırsalında vatandaşlarla bir araya gelen Cevheri, Hilvan’daki vatandaşlardan 14 Mayıs seçimleri için destek istedi. Hilvan temaslarının ardından, Merkezde çalışmalarına devam eden Cevheri, Haliliye ilçesine bağlı Ahmet Yesevi mahallesinde 8. Seçim bürosu açılışı gerçekleştirdi.

CEVHERİ; “CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN OLACAK”

Haliliye ilçesine bağlı Ahmet Yesevi Mahallesinde 8. Seçim bürosunun açılışını yapan Cevheri, 14 Mayıs’ta AK Parti’nin lideri Recep Tayyip Erdoğan’nın tekrar cumhurbaşkanı olacağını ifade ederek şunları söyledi “ Biz sizin hemşerileriniziz, biz gururluyuz ki cenabı Allah bizi size hizmetkâr kıldı. Bundan dolayı ne kadar övünsek azdır, ne kadar gurur duysak azdır. Asıl siz bizim gururumuzsunuz. Gecenin bu saatinde burayı dolduran kıymetli hemsererim sizin bu sevginiz, bu muhabbettiniz, bu varlığınız, 14 Mayıs’ta AK Parti iktidarı Recep Tayyip Erdoğan’ı tekrar cumhurbaşkanı yapacaktır. Bu kalabalık onun müjdesidir. Ahmet Yesevi’nin güzel insanları burada bugün bu meydanı doldurmuşlar ya, artık onların iktidara gelebilme ihtimali ve cumhurbaşkanı olabilme umutları kalmadı.”dedi.

Ziyaretleri kapsamında Milletvekili Cevheri'ye, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, AK Parti Hilvan kadın kolları Başkanı Melahat Şık, AK Parti Hilvan ilçe Başkanı Mustafa Çidir ve birçok STK temsilcisi katılım sağladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49