Öne Çıkanlar 2 Yaralı Haftasonu Mesaisinde De Vatandaşlarla Birlikte Oldu Urfada Trafik Kazası Türkiyeyi yasa boğan hain saldırıda kahreden detay pek çok yeniliği hayata geçirecek

Bu haber kez okundu.

Aday adayı Rufaioğlu’dan Sabah Gazetesine ziyaret

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan mahalli idareler seçiminde, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunda bulunan Ahmet Rufaioğlu Sabah gazetesi ve Türkiye Spor yazarları Şanlıurfa temsilcisi Mehmet Yıldırım'ı ziyaret etti.

Ziyarette Yıldırım ve Rufaioğlu yerel seçim ile ilgili istişarede bulundu.

Ahmet Rufaioglu ,”AK Partimizin kuruluşundan bu yana her kademesinde millet ve memleket adına gönüllü olarak bulundum. Halkın içinden, Şanlıurfa’nın bir öz evladı olarak, halkın isteğini, ihtiyacını, hassasiyetini çok iyi biliyorum. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye başkanlığına aday adayıyım. Memleket evladı olarak memleket yönetiminde söz sahibi olmak isteyen herkesin desteğini istiyorum, çünkü başka Şanlıurfa yok” dedi.

Yıldırım ise Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Ahmet Rufaioglu’nun çıkmış olduğu bu hizmet yolunda başarılar diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49