Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın sehıt

Bu haber kez okundu.

Abdurrahim Dusak, 14 Mayıs seçimleri için destek istedi!
Sabahın erken saatlerinden itibaren sahaya inen AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Abdurrahim Dusak, kırsal mahallelere giderek vatandaşlarla bir araya geldi. Siverek’in kırsal Erkonak, Dönemeç, Küçük Çatlı ve Dilekli mahallelerini ziyaret eden Dusak, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.
Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak ve ilçe teşkilatının da eşlik ettiği ziyaretlerde vatandaşların bayramını kutlayan Dusak, daha sonra Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için destek istedi.
Konuşmasında sık sık Şanlıurfa’nın güçlü temsil edilebilmesi için ellerinin güçlenmesi gerektiğinin önemine vurgu yapan Dusak, ‘’Cumhurbaşkanımız Şanlıurfa’ya ayrı bir önem veriyor. Bizim de ona destek olmamız gerekiyor. Olabildiğince çok fazla çalışacağız, çevremizi yönlendireceğiz. AK Parti, Şanlıurfa’da tüm oyları silip süpürmeli, elimizi güçlendirmelidir. Eğer Meclis'e güçlü bir şekilde gidersek, daha fazla söz hakkımız olur, Şanlıurfa’mıza daha fazla hizmet edebileceğiz” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48