Öne Çıkanlar urfa sanlıurfa urfahaber Başkan Beyazgül fakıbaba

Bu haber kez okundu.

3,7 Büyüklüğünde deprem
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), saat 10.04'te, merkez üssü Adıyaman'ın Çelikhan ilçesi olan 3.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini açıkladı.
Sarsıntının derinliği 9.55 kilometre olarak duyuruldu
AFAD verilerine göre Akdeniz, Girit Adası açıklarında 3.9 büyüklüğünde ve Kahramanmaraş’ta 3,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), saat 07.20'de, Akdeniz'de 3.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. Depremin derinliği 15 kilometre olarak kaydedildi.
KANDİLLİ: DEPREMİN BÜYÜKLÜĞÜ 4
Kandilli Rasathanesi ise Akdeniz'de meydana gelen depremin büyüklüğünü 4 olarak duyurdu. Depremin derinliği ise 76.6 kilometre olarak açıklandı.
KAHRAMANMARAŞ’TA 3,6 BÜYÜKLÜĞÜNDE
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan (AFAD) yapılan açıklamada Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde saat 08:48’de 3,6 büyüklüğünde deprem meydana geldiği öğrenildi.
AFAD, depremin merkez üssünün Pazarcık ilçesi olduğunu duyurdu.
Deprem yerin 7.72 kilometre derinliğinde meydana geldi.
HATAY’DA 3,1 BÜYÜKLÜĞÜNDE DERPEM
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan (AFAD) yapılan açıklamada Hatay’ın Defne ilçesinde saat 08:57’de3,1 büyüklüğünde deprem meydana geldiği öğrenildi.
Deprem yerin 7.18 kilometre derinliğinde meydana geldi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49