Öne Çıkanlar sanlıurfa Haliliye Belediyesi Akıllı Ulaşım Sistemleri Şube Müdürlüğü Kuruldu Başkan Canpolat Urfada Kopya Çekerken Suçüstü Yakalandı!

Bu haber kez okundu.

Sezon öncesi Yusuf Yıldırım'dan önemli açıklama

Sezon öncesi açıklamalarda bulundu Yıldırım İdmanyurdu Sk Başkanı Yusuf Yıldırım," Bu sezonu namağlup şampiyon olarak bitirmenin sevincini yaşarken yeni sezon için çalışmalarımızı aynı hız ve gayretle sürdürüyoruz. Şehrimizde Hentbol branşına hizmet edenlere seslenmek istiyorum. Gelin hep birlikte şehrimizi hentbol branşında daha iyi yerlere getirelim. Daha çok gence dokunmak ve memleketimizdeki hentbol branşını ekol haline getirebilmek için ortak çalışma yapmamız biz yöneticiler için daha çok fayda sağlayacaktır. Ayrıca Sayın Valimiz Salih Ayhan’ın Şanlıurfa’mızın gençliğine ve geleceğine verdiği destekten gurur duyuyoruz. Bunun yanında Büyükşehir Belediye Başkanımızın, İlçe Belediye Başkanlarımızın, STK Kuruluşlarının ve İş İnsanlarımızın da geleceğimiz olan gençlere destek olmalarını bekliyoruz . Gelin hep birlikte geleceğimiz olan gençlere destek olalım, geleceğimize yatırım yapalım"diye konuştu

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49