Öne Çıkanlar 1 Mayısı işçilerle kutladı Alın teri ve emek en yüce değerdir Savaştan Kaçtı Şanlıurfada Ressam Oldu 3 Yaralı Şanlıurfada pamuk toprakla buluştu

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa il Hakem kurulu başkan Çağlayan oldu
Merkez Hakem Kurulu tarafından sınav sonuçları açıklanan İl Hakem Kurullarının seçimleri Merkez Hakem Kurulu Talimatının ilgili maddelerine göre tamamlanarak belirledi.
TFF Merkez Hakem Kurulu tarafından Şanlıurfa İl Hakem Kurulu Başkanlığına eski klasman hakemlerden Halil Çağlayan’ın ataması yapıldı.
Şanlıurfa İl Hakem Kurul Başkanlığına atanan Halil Çağlayan yaptığı açıklamada,” Merkez Hakem Kurulunun titizlikle ve şeffaf bir şekilde yürüttüğü çalışmalar neticesinde bu önemli ulvi görevin şahsıma uygun görülüp verilmiş olması, uzun yıllar Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel liglerinde yapmış olduğum Futbol Hakemliğim, Gözlemciliğim ve normal hayatta Yöneticilik konusundaki deneyim, bilgi tecrübe ve yeteneğimin bir yansımasıdır.
Yeni bir döneme başlıyoruz ve bu dönemde amatör ve profesyonel liglere hakem yetiştirmek, atamak ve yönetmek gibi önemli görev ve sorumluluklar benim ve ekibimin omuzlarında olacağının farkındayım.
Unutmayalım ki, futbolun kalbi amatör sahalarda atmaktadır. Sizlerin Tüm Spor Severlerin)bu sahalarda adaletin tesis edilmesi için Birlik ve beraberlik içerisinde Her türlü olumsuzluklardan uzak, Bir zincirin halkaları gibi iç içe geçmiş sağlam ve kritik bir öneme sahiptir.
Tarafına Tevdi edilen Bu görevin zorluğunun farkındayım; ancak sizler gibi değerli Spor Severlerin destekleriyle bu zorlukların üstesinden geleceğimize olan inancımız tamdır. Futbol hakemliği, sadece bir oyunu yönetmek değil, aynı zamanda genç yetenekleri cesaretlendirmek, dürüstlüğü teşvik etmek ve futbolun ruhunu yansıtmaktır.
Şimdi den vereceğimiz Emeklerin futbol camiasına ve genç yetenekli Hakemlere olumlu etkiler yapması dileğiyle. Görev süresi boyunca Merkez Hakem Kurulumuzla uyumlu ve işbirliği içerisinde yeni bir heyecanla genç yetenekleri keşfetmek ve geleceğe hazırlamak ortak hedeflerimizdendir. Eşitlik, adalet, güven ve şeffaflık en önemli önceliklerimiz olacaktır.
Tarafıma bu görevi laik Gören Başta Merkez Hakem Kurulu Başkanı Sayın Ahmet İbanoğlu ve 8. Bölge Sorumlusu MHK üyesi Sayın Ziya Çetin hocalarıma teşekkür ediyorum” dedi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49