Öne Çıkanlar urfa sanlıurfa Vali Erin trafık kazası urfa haber

Bu haber kez okundu.

Milli takım sporcuları Şanlıurfa'ya geliyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde 14 Haziran Salı günü düzenlenecek olan Futbol şölenine Milli Takım Sporcularından Ümit Karan, Evren Turan ve Yattara, minik sporcularla top koşturacak.

10-12 yaş arası yaklaşık 2 bin çocuğun katılacağı Futbol Şöleni 60 takımdan oluşuyor. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Futbol Dünyası’nda oynanacak olan Futbol şöleninin ilk gününde minik sporcular, Milli Takım sporcularından Ümit Karan, Evren Turan ve Yattara ile top oynama şansını yakalayacak.

4 gün sürecek olan Futbol Şöleninde minik sporcular Milli Takım Sporcularıyla antrenman yapacak. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde Amatör Spor Kulüplerinin destekleriyle gerçekleşecek olan turnuvalar şölen havasında geçecek.

Salı günü başlayacak olan Futbol şölenine katılmak için sabırsızlandıklarını anlatan Milli Oyunculardan İbrahim Yattara, Evren Turan ve Ümit Karan ‘’Türkiye’nin en genç şehri Şanlıurfa’da ’Küçük Ayaklar Büyük Yürekler’’ Futbol Şöleninde sizinle buluşmak için heyecanlanıyorum. Salı günü Şanlıurfa’dayım’’ diye konuştular.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Futbol Dünyası’nda 14 Haziran Salı günü gerçekleşecek olan Futbol şöleni saat 19:00’da başlayacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48