Öne Çıkanlar Vali Erin trafık kazası sanlıurfa urfa 1 Ölü

Bu haber kez okundu.

Kurumlar Arası Voleybol Turnuvasında Şampiyon Belli Oldu
Viranşehir Belediyesince organize edilen İlçe Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce desteklenen Festival günleri kapsamında, İlçe Belediyesi ve Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile kurumlar arası voleybol turnuvası düzenlendi.
İlçedeki kurumların katıldığı turnuva, zevkli ve çekişmeli geçen maçlara sahne oldu.
Viranşehir Belediyesi Spor Kompleksi Kapalı spor salonunda gerçekleşen final maçı Hastane-Emniyet karması ile Kaymakamlık, Anıt ve Aslanbaba karması arasında oynandı.
Final maçını, Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, İlçe Kaymakamı Önder Çengel, İlçe Emniyet Müdürü Zekeriya Baran, Milli Eğitim Müdürü İbrahim Yağan, AK Parti Viranşehir İlçe Başkanı Ali Tekin, Halk Eğitim Müdürü Zeki Kaya ve çok sayıda sporsever izledi.
Çekişmeli geçen maçı kazanan Hastane -Emniyet karması Voleybol takımı birinci oldu.
Turnuvada dereceye giren takımlara Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, İlçe Kaymakamı Önder Çengel ve AK Parti Viranşehir İlçe Başkanı Ali Tekin tarafından kupa ve madalya verildi.
Kupa töreninde konuşan Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, turnuvanın zevkli, çekişmeli ve centilmence maçlara sahne olduğunu belirterek, turnuvada dereceye giren takımları tebrik etti.
Organizasyonun Kurumlar arasında koordinasyonun ve yakınlaşmanın arttığı bir turnuva olduğunu ifade eden Başkan Ekinci, “ Katılım gerçekleştiren takım, oyuncu, taraftar ve emeği geçenlere teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.
Viranşehir Kaymakamı Önder Çengel ise, turnuvada dereceye giren takımları tebrik ettiğini belirterek, organizasyonu sağlayan Viranşehir Belediyesi ve İlçe Halk Eğitim Müdürlüğüne teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48