Öne Çıkanlar cıftcı 1 Mayısı işçilerle kutladı Alın teri ve emek en yüce değerdir Savaştan Kaçtı Şanlıurfada Ressam Oldu 3 Yaralı

Bu haber kez okundu.

Karaköprü - Silivrispor
TFF 3. Lig 3. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren namağlup Karaköprü Belediyespor kendi evinde konuk ettiği Silivrispor ile 1-1 berabere kaldı

Ligde adım adım şampiyonluğa ilerleyen Şanlıurfa temsilcisi Karaköprü Belediyespor ligin 10. haftasında Faruk Çelik stadyumunda Silivrispor’u konuk etti.
Kendi evinde oynayan ve saha ve seyirci avantajını arkasına alan Karaköprü Belediyespor’un ilk yarıda etkili atakları vardı.

Maçın 7. Dakikada Mucahit’in attığı golle Karaköprü Belediyespor 1-0 öne geçti. Golden sonra ev sahibi takım Karaköprü Belediyespor skoru korumak için oyunu istediği gibi yönlendirmeye başladı. Zaman zaman kalesinde açıklar vermesine rağmen ilk yarıyı Silivri karşısında 1-0 önde tamamladı.
Bir yandan liderliğini ve namağlup unvanını korumaya çalışan Karaköprü Belediyespor müsabakanın ikinci yarısında yine etkili ataklarla gol aramaya başladı. Yakaladığı gol fırsatlarından yararlanamayan Kırmızı siyahlılar skoru korumak için yoğun çaba harcamaya başladı.
Maçın 77. Dakikada Karaköprü Belediyespor’da Halil Köçer kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

Maçın 90+7 Dakikada konuk takım etkili gelmeye başladı. Hasan’ın attığı golle durum 1-1 oldu. Her iki takım birer puana razı oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49