Öne Çıkanlar Vali Erin urfa sanlıurfa trafık kazası urfa haber

Bu haber kez okundu.

Karaköprü deplasmandan puanla döndü
Kelkit İlçe stadyumunda oynanan müsabakaya yoğun ilgi vardı. Teknik Direktör Bedih Şahapoğlu ile yeniden hayat bulan Karaköprü Belediyespor deplasmanda 52 Orduspor’u 2-1 mağlup ederek yüzler gülmeye başladı. Ardından kendi evinde Sultanbeyli Belediyespor ile golsüz berabere kalan Kırmızı siyahlılar bu kez deplasmanda oynadığı ve play offu hedefleyen 194 Kelkit Belediyespor ile 2-2 berabere kalarak çıkışını sürdürdü. Karaköprü Belediyespor teknik direktör Şahapoğlu ile 3 haftadır mağlubiyet yüzü görmedi.
İlk yarısı 1-1 tamamlanan 1954 Kelkit Belediyespor ile Karaköprü Belediyespor ikinci yarıda da karşılıklı goller vardı. 1954 Kelkit Belediyespor maçın 78. Dakikasında attığı golle 2-1 öne geçti. Oyundan düşmeyen Urfa temsilcisi maçın uzatmalarında bulduğu golle 2-2’lik beraberliği sağladı. Her iki taraf birer puana razı oldular.

Karaköprü Belediyespor'un gollerini Umut Pursat kaydetti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48