Öne Çıkanlar sanlıurfa urfa Vali Erin urfahaber buyuksehır

Bu haber kez okundu.

Karaköprü Belediyespor Deplasmanda Güldü

Karbel Karaköprü Belediyespor iyi başladığı sezonda yoluna emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor. Kırmızı siyahlı ekip ligin 4. Haftasında Manisaspor ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Rakibi karşısında 90 dakika üstün bir oyun sergileyen Karaköprü Belediyespor maçtan 2-0’lık sonuçla ayrılarak puanını 10’a yükseltti.

Manisa 19 Mayıs Stadı’nda oynanan maçı; Karbel Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Mustafa Aslan, Yöneticiler, Mehmet Mevlüt Keklik, Sait Toprak, Yaşar Aksoy, Vedat Yurum, Ferit Çakmaklı ve Ahmet Badıllı takip etti.

Maça Karbel Karaköprü Belediyespor iyi başladı. Konuk Karbel Karaköprü Belediyespor maçın 38. Dakikasında Gökdeniz Varol’un ayağından bulduğu golle ilk yarıyı 1-0 önde kapattı. Maçın ikinci yarısında da kontrolü elinden bırakmayan Kırmızı siyahlı ekipte oyuna sonradan dahil olan Arif Bostancı attığı golle maçın skorunu tayin etti.

Karbel Karaköprü Belediyespor Manisaspor deplasmanında aldığı 3 puan ile puanını 10’a yükseltti. Kırmızı Siyahlı ekip gelecek hafta kendi sahasında Çatalcaspor’u konuk edecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48