Öne Çıkanlar 1 Mayısı işçilerle kutladı Alın teri ve emek en yüce değerdir Savaştan Kaçtı Şanlıurfada Ressam Oldu 3 Yaralı 2 Yaralı

Bu haber kez okundu.

Güneşin çocukları galip!
11 Nisan Spor Salonunda oynanan maçta Şanlıurfa temsilcisi oyunun başından sonuna kadar üstün bir görüntü sergiledi.
Tamamı Şanlıurfalı Sporculardan oluşan Güneşin çocukları spor kulübü, Gaziantep Hentbol Spor kulübünü 30-21 yenerek Haftayı galibiyet ile tamamladı.
Maçtan sonra açıklamalarda bulunan Antrenör Bayram Kaplan güzel bir oyun sergileyen çocuklarıma teşekkür ederim ve hepsini tebrik ediyorum.
Aslında sezon öncesi çok büyük umutlar ile giriş yapmıştık daha sonra işler yolunda gitmedi. Bizler bu şehre hentbolu sevdirmeye çalışan emekçileriz. Koskoca şehirde arkamızda durup bizi cesaretlendiren sadece Gençlik ve spor il müdürümüz Halil Eren müdürümüz, kurum personeli ve iş insanı inşaat mühendisi Zeki Yıldırım desteklerinden dolayı. Teşekkür ediyorum dedi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49