Öne Çıkanlar urfahaber buyuksehır trafık kazası 1 yaralı sanlıurfa

Bu haber kez okundu.

Başarılı Müdür AK Parti’den aday adayı oldu!
Eyyübiye Tarım ve Orman İlçe Müdürü İsa İzgi görevinden istifa ederek AK Parti Eyyübiye Belediye Başkan aday adayı müracaatında bulundu.
Yıllardır Eyyübiye Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğü görevini yürüten, halk ile iç içe olan İsa İzgi Belediye Başkan Aday Adaylığı için görevinden istifa etti. Bürokratlık görevinde üst idarecilerinden sayısız başarı belgeleri ve üstün başarı belgeleri ile taltif edilen İzgi, Eyyübiye halkına kulak vererek onların teveccühü ile aday adaylık başvurusunu yaptı.
AK Parti'den Eyyübiye Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklayan başarılı bürokrat İsa İzgİ, Eyyübiye’yi 5 yılda yaşanabilir bir kent haline getireceklerini söyledi.
Mart 2024’te yapılacak yerel seçimlerin ülke açısından önemli olduğunun altını çizen Eyyübiye Belediye Başkan Aday Adayı İsa İzgi, “Eyyübiye’de kangren olmuş sorunlara halk ile birlikte çözüm üreteceğiz. Şeffaf olacağız, körü körüne zorlamanın alemi yok. Yapamadığımız bir iş olduğunda halkımızın karşısına çıkıp, bu işi bu nedenlerden dolayı yapamıyoruz diyeceğiz. İlk gün sorunlara odaklanacağız ve Eyyübiye’yi 5 yılda yaşanabilir bir kent haline getireceğiz” dedi.
Halkı mutlu etmenin yolunun, birlik, beraberlik ve samimiyetten geçtiğini ifade eden İzgi, siyasi ayrım yapmadan toplumun her kesimine aynı mesafede duracaklarını kaydetti.
Eyyübiye’de uzun yıllardır başarı bir şekilde bürokratlık yapan İzgi, “Belediyecilik gerçekten zor, meşakkatli ve vebali olan bir iştir. Belediye'ye ne alınacaksa 1 kez alınacak ve en iyisi alınacak. Yaptığımız işi bir kez yapacağız ve adam gibi yapacağız” diye konuştu.
Halkın teveccühü ile belediye başkanı seçileceğine inandığını ifade eden İzgi, Eyyübiye’yi iktidar nimetlerinden en fazla faydalanan ilçeler arasına sokacağını vurguladı.
Eyyübiye’de yaşanan konut sıkıntısına çözüm bulacak projeler ürettiklerini ifade eden İzgi, kent sınırlarını genişleterek, ucuz arsa üreteceklerini ve kentteki konut sorununu ortadan kaldıracaklarını kaydetti.
Eyyübiye’mizde yaşayan gençler için de çeşitli projeleri olduğunu dile getiren İzgi, “gençlerin kişisel ve fiziksel eğitimi için sosyal tesisler kuracağız. Üniversiteli gençliği burada rahat bir nefes alacak ve ortamın keyfini çıkartacak. Eyyübiye’mizde platernaryum, uzay gözlem evi, biyolojik gölet gibi yeni yaşam alanları yapacağız. Bu alan aynı zamanda Eyyübiye ve Şanlıurfa turizmi için de önemli bir alan olacak. Bu sayede yıllardır dezavantajını yaşadığımız Gaziantep’e yakınlığımızı, avantaja çevireceğiz. ifadelerini kullandı.
İzgi, gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için spora gereken önemin verilmesi gerektiğini sözlerine ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49