Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks restore

Bu haber kez okundu.

Viranşehir Siverek’i yenerek finale çıktı

Kayseri'de oynanan TFF 3. Lige yükselme Play Off yarı final maçında Siverek Belediyespor, Arapgir Spor'u 2-0, Viranşehir Belediyespor ise Dersimspor'u 2-0 mağlup etti.

Kayseri Atatürk Spor Kompleksi Yan Açık Sahada Final maçında Siverek Belediyespor ile Viranşehir Belediyespor karşılaştı. Maçın 83. Dakikada Recep Çoban’ın goliyle 1-0 öne geçen Viranşehir maçın uzatma dakikalarında Muhammed Akdeniz’in Penaltıdan attığı gol ile 2-0 maçı kazanarak finale çıktı.

Kayseri’de oynanan Şanlıurfa darbesi olan Siverek Belediyespor- Viranşehir Belediyespor ilk yarısı sona erdi. İlk yarıda karşılıklı pozisyonlar olurken gol çıkmadı.

Siverek Belediyespor 0-0 Viranşehir Belediyespor

Kayseri’de oynanan Siverek Belediyespor- Viranşehir Belediyespor maçında 83. Dakikada Recep Çoban’ın attığı gol ile Viranşehir belediye spor 1-0 öne geçti.

Dakika 90+1 Viranşehir penaltı kazandı. Penaltıyı kullanan Muhammed Akdeniz’in şutuyla top ağlara gitti. Viranşehir farkı 2’ye çıkardı.

Hakemin düdüğüyle maç bitti Siverek Belediyespor 0-2 Viranşehir Belediyespor

Bu skorla Viranşehir Belediyespor yarı final müsabakasını kazanarak Finalde Silifke Belediyespor ile oynayacak kazanın takım 3.lige yükselecek.

35 Yıldır bu anı bekleyen Viranşehir Belediye spor hedefi 3, lig

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49