Öne Çıkanlar urfahaber buyuksehır trafık kazası sanlıurfa urfaahber

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfaspor’un final maçını hangi kanal canlı verecek! Belli oldu

Beyaz Grup'ta da Şanlıurfaspor, deplasmanda 3-2 galip geldiği müsabakanın rövanşında ağırladığı Anagold 24Erzincanspor'u 2-0 yenerek finale çıktı.

Kırmızı Grup'ta Bucaspor 1928, deplasmanda 3-1 kazandığı maçın rövanşında konuk ettiği İskenderunspor'u 1-0 mağlup ederek adını finale yazdırdı.

ŞANLIURFASPOR FİNAL’DE

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Beyaz Grupta Play-Off yarı finali, rövanş karşılaşması Şanlıurfaspor- Anagold 24Erzincanspor’un karşılaşmasının ardından tamamlandı.

Ligi ikinci sırada bitiren ve 1. Lig hedefi için iddiasını sürdüren Şanlıurfaspor, 3-2’nin rövanşında 24 Erzincanspor’u 11 Nisan Stadyumunda ağırladı.

Şanlıurfaspor, Anagol 24Erzincanspor’u Kemal Rüzgar'ın attığı gollerle 2-0 mağlup etti ve adını Play-Off finaline yazdırmayı başardı.

Bucaspor 1928 ile Şanlıurfaspor, Spor Toto 1. Lig'e yükselen son takım olmak için 15 Haziran Perşembe günü play-off final müsabakasında karşı karşıya gelecek. MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadı'nda oynanacak müsabaka saat 19.00'da başlayacak. Karşılaşma A spor kanalından canlı verilecek

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49