Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks restore

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfaspor, olağanüstü kongreye gidiyor

Geçtiğimiz haftalarda Emin Yetim’in istifasının ardından Şanlıurfaspor Kulübü Başkanlığına getirilen Cihan Canbeyli, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşımla istifa ettiğini duyurdu.

Canbeyli sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi, "Gördüğüm lüzum üzerine Şanlıurfaspor Başkanlığından istifa etmiş bulunmaktayım. Takımıma olan inancım ve desteğim şampiyon olana kadar devam edecektir." ifadelerine yer verdi.

Şanlıurfaspor yönetim kurulunun almış olduğu karar doğrultusunda 30 Nisan 2023 günü saat 10.00'da olağanüstü kongre kararı aldığı bildirildi.

Şanlıurfaspor, olağanüstü kongreye gidiyor

Açıklanan tarihte çoğunluk sağlanmadığı takdirde 7 Mayıs 2023 Pazar günü çoğunluk aranmaksızın kongre yapılacağı açıklandı.

Detayların kamuoyuna bilgilendirileceği belirtildi.

İşte olağanüstü genel kurul toplantısı kararı:

Şanlıurfaspor Kulübü Olağanüstü Kongresi'nin 30 Nisan 2023 tarihinde saat 10.00'da Şanlıurfaspor Tesislerinde yapılmasına; yeterli çoğunluğun sağlanamadığı takdirde kongrenin 07 Mayıs 2023 tarihinde aynı yer ve aynı saatte, çoğunluk aranmaksızın aşağıdaki gündem maddeleri ile tekrarlanmasına karar verilmiştir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49