Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde getirildi boks mıllı bırlık ve kardeslık restore

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfaspor doğrudan 3. tura yükseldi

Türkiye Futbol Federasyonu ( TFF) 2. Lig Beyaz Grupta dün oynanan karşılaşmaların ardından Isparta 32 Spor’u sahasında 2-1 mağlup eden Çorum FK, bitime 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan ederken, HES İlaç Afyonspor deplasmanına çıkan ve 3-2 galip gelen Şanlıurfaspor ise ligi 2. Olarak bitirmeyi garantiledi. Bu sonuçla Şanlıurfaspor Play-Off karşılaşmalarında doğrudan 3. tura yükseldi

PLAY OFF MÜSABAKALARI

play-off müsabakaları 3 tur üzerinden oynanır. 3 tur sonunda her iki gruptan birer takım play-off final müsabakasına yükselir.

Normal sezonu 2. sırada bitiren takımlar, play-off müsabakalarına 3. turdan katılır. Sezonu 3. bitiren takım 6. ile 4. bitiren takım ise 5. ile karşılaşır. 1. Tur maçları tek maç eleme usulüne göre oynanır.

Kazanan takımlar, 2. Tur maçlarında karşı karşıya gelir ve bu karşılaşmalar ise çift maç eleme usulüne göre yapılır.

Bu müsabakaların galibi de ligi normal sezonda 2. bitiren takımla karşı karşıya gelir. Çift maç eleme usulüne göre oynanacak olan 3. Turda kazanan takım play-off final müsabakasını oynamaya hak kazanır.

Play-off final karşılaşmasına yükselen takımlar, Spor Toto 1. Lig’e yükselmek için tarafsız sahada karşı karşıya gelir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49