Öne Çıkanlar sanlıurfa urfaahber tazıye kedı zam

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfaspor'da gol sesi çıkmadı
TFF 2. Lig beyaz grupta zirve mücadelesi veren Şanlıurfaspor ligin 34. Haftasında kendi evinde oynadığı Somaspor ile golsüz berabere kalarak şampiyonluk yolunda puan kaybederek ağır yara aldı.
Ligin bitimine 4 hafta kala şampiyonluk yarışı kızışmaya başladı. Şanlıurfaspor kendi evinde Somaspor karşısına mutlak galibiyet için sahaya çıktı. Müsabakanın ilk yarısında her iki takımın karşılıklı atakları vardı ama gol sesi çıkmadı.
Maçı ikinci yarısında Somaspor’u etkili olduğu ve Şanlıurfaspor kalesinde sayısız gol pozisyonundan yararlanamadı. Müsabakanın 47. Dakikasında Somaspro penaltı atışından yararlanamadı. Ve müsabaka başladığı gibi golsüz sona erdi. Şanlıurfaspor aldığı beraberlikle puanını 65’e çıkartırken lider Çorumspor deplasmanda Erzincanspor’u 1-0 mağlup ederek puanını 69’a yükselterek liderliğini sürdürdü

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49