Öne Çıkanlar Hakkında 9 yıl hapis cezası bulunan zanlı yakalandı Halil İbrahim Sofrasında Bir Araya Geldi GSS borcu olanlar dikkat! Bu tarihi sakın kaçırmayın rodrıguez yol

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfaspor, Başkent Ankara'da

Trendyol 1. Ligi 5. hafta maçında Ankara Keçiörengücü ile karşılaşacak olan sarı yeşilli ekip Astor Enerji Şanlıurfaspor, bugün öğlen saatlerinde hava yolu ile Ankara'ya geçiş yaptı. İlk 4 karşılaşmasından 2 galibiyet ve 2 beraberlik alarak 8 puanda bulunan ekibin Başkent deplasmanına Kulüp Başkanı Haçım İzol ve yönetim kurulu da eşlik etti.

Varışının ardından otele geçen takımda herhangi bir sakatlık bulunmazken, futbolcular bir sürelik dinlenmenin ardından ter idmanına çıkarak son hazırlıklarını tamamlayacak. Yarın saat 16.00'da oynanacak karşılaşma için Sarı Yeşilli ekibin maç kafilesinde şu isimler yer aldı: Aydın, Erzhan, Semih, Seyit, Barış, Hüsamettin, Mehmet Yiğit, Michel, Pape, Cumali, Donsah, Olivier, Adem, Hüseyin, Abdullah, AlHassan Toure, Diogo, Barış, Mert, Muhammet, Ardaiz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49