Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü ve Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı ekipleri kökünü kurutma operasyonu kapsamında uyuşturucu ile mücadele de il genelinde çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Son 1 haftada Kent genelinde İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ekipleri ve İl Jandarma Komutanlığı Narkotik Suçlarla Mücadele ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyonların bilançosu açıklandı.

Uyuşturucu ile mücadelenin etkili bir şekilde devam ettiğini belirten Vali Hasan Şıldak, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince gerçekleştirmiş olduğu operasyon ve uygulamalar sonucunda,

Şanlıurfa’da çok sayıda gümrük kaçağı sigara ele geçirildi Şanlıurfa’da çok sayıda gümrük kaçağı sigara ele geçirildi

2 kilo 950 gram skunk, 7 kilo 511 gram esrar, 205 gram metemfetamin, 1 kilo 114 gram bonzai, 17 gram eroin ve 18 adet sentetik hap ele geçirildiğini belirtti.

Bir hafta içerisinde yapılan operasyon ve uygulamalar sonucunda 56 şüpheli gözaltına alındı. Emniyet ve Jandarmadaki işlemlerin ardından adliye sevk edilen 56 şüpheliden 26'sı tutuklanırken 30 şüpheli şahıs ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Editör: Haber Merkezi