Şanlıurfa’nın sıcağından bunalan Şanlıurfa halkı Saklı cennete akın ediyor, Şanlıurfa’ya gelen sanatçı, bürokrasi, sporcu, yerli ve yabancı turist gibi birçok yabancının da yemek için düşündüğü ilk yer yine Necip Özbek Restaurant oluyor.

İş insanı Necip Özbek, kendi adını verdiği 600 kişilik kapasiteli Saklı Bahçe adlı mekân yerli ve yabancı konuklarının büyük ilgisini çekiyor 

Karaköprü ilçesine bağlı Yusufkuyu Mahallesinde orman eteğinde herkesin Ailesi ile rahatlıkla gelebileceği Necip Özbek Saklı Bahçe hizmete vermeye devam ediyor.  Restaurant her türlü kebap ve tatlı çeşitleri konuklarına hizmet veriliyor.

Almanya’dan izinli olarak Şanlıurfa’ya gelen Halil Anaç,” Necip Özbek Saklı Bahçe mükemmel bir yer Almanya’da böyle bir nezih yer yoktur. Kebapları muhteşem çok lezzetli açıkçası kebaba bayıldım herkesin buraya gelerek görmesini tavsiye ediyorum hizmetler mükemmel”diye konuştu.

İş insanı Necip Özbek ise,” Ben bu nezih yeri herkesin ailesi ile birlikte huzur içerisinde gelip burada rahat yemek yemesi için açtım, benim için maddiyet değil gelen konuklarımın rahat etmesidir”DEDİ.

Şanlıurfa'da 4 kişi hayatını kaybetti! Şanlıurfa'da 4 kişi hayatını kaybetti!

Talha Özbek,” Herkesi buraya bekliyoruz çıkın gelin işletmemizin içerisinde çocuklar için oyun parklarımız var bizim için önce hizmet” dedi

Editör: Haber Merkezi