Olay, Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesi kırsal Burç Mahallesi'nde meydana geldi.
Alınan bilgilere göre, akli dengesi yerinde olmadığı belirtilen 37 yaşındaki Adem Eşmek, dün gece evinden ayrıldıktan sonra bir daha geri dönmedi.
İhbar üzerine Viranşehir İlçe Jandarma Komutanlığı ve AFAD’a bağlı 4 arama-kurtarma personelinin katıldığı çalışmalarda, kaybolan Adem Eşmek, evine yaklaşık 2 kilometre mesafede bulundu. Jandarma ekiplerinin yönlendirmeleriyle yapılan arama sonucunda Eşmek, sağ olarak bulunarak 112 Acil Sağlık ekiplerine teslim edildi. Sağlık kontrolü için Viranşehir Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Adem Eşmek, burada yapılan kontrollerin ardından ailesine teslim edildi.
Ailesi, başta Viranşehir İlçe Jandarma Komutanlığı olmak üzere arama çalışmalarına katılan tüm ekiplere teşekkür etti. Şans eseri sağ salim bulunan Adem Eşmek’in durumu iyi olduğu bildirildi.




