Her yıl 10 Mayıs ile 16 Mayıs tarihleri arasında çeşitli etkinliklerle kutlanan “Engelliler Haftası” kapsamında Rahmetli Seyyid Şeyh Sinan Efendi Külliyesinde yemek programı düzenlendi. Şeyh M. Emin İlhan ev sahipliğinde yapılan yemeğe Şanlıurfa zihinsel engelliler rehabilitasyon ve istihdam dernek başkanı Bedih Satoğlu, 100 engelli ve engelli refakatçısı katıldı.

Milletvekilleri, Kentteki Elektrik Sorununu Cumhurbaşkanı Erdoğan’a İletti Milletvekilleri, Kentteki Elektrik Sorununu Cumhurbaşkanı Erdoğan’a İletti

Yemek ikramın ardından Engellilere Gömlek, ayakkabı ve giyim yardımı yapıldı.

Şanlıurfa zihinsel engelliler rehabilitasyon ve istihdam dernek başkanı Bedih Satoğlu,” Engelliler haftası nedeniyle Rahmetli Şeyh Sinan Külliyesini ziyaret ettik. Şanlıurfa zihinsel engelliler rehabilitasyon ve istihdam derneği temsilen 100’e yakın engellimiz ve engellimiz refakatçısı Şeyh M. Emin İlhan tarafından ağırlanarak yemek ikramında ve engellilerimize Gömlek, ayakkabı ve giyim yardımında bulunarak Engellilerimizi giydirdiler. Rabbim Şeyh n İlhan Efendinin mekanını cennet etsin Böyle bir külliye Kazandıran ve İslam İlminin yapılmasına ve hafız yetişmesine sebep olan Sayın Şeyh M.Emin İlhan Efendi’ye Allah razı olsun. Böyle bir haftada güzel bir günde bizleri ağırlayan Külliyemizdeki kardeşlerimizden hayır sahiplerine teşekkür ederiz”dedi.

Editör: Haber Merkezi