Şanlıurfa’da yarınlarımızın teminatı olan çocukların başarısı için yıllardır eğitim sektörüne yatırım yapan Fethi Aydın, Şanlıurfa eğitimine değer katacak ilkokulu kayıtları da başladı.

Şanlıurfa'nın Eğitimde öncü kurumlarından Aydınlar Eğitim Kurumlarında erken kayıt dönemi başladı.

Özel Öğrenci Muhammed Said Kendirci Karnesini Aldı
Özel Öğrenci Muhammed Said Kendirci Karnesini Aldı
İçeriği Görüntüle

AYDINLAR EĞİTİM KURUMLARINDA YENİ DÖNEM BAŞLADI

2012'den yılından beri "Tek işimiz eğitim" felsefesiyle Şanlıurfa'ya ve Şanlıurfalılara eğitim alanında hizmet veren Aydınlar Eğitim Kurumlarında yeni dönem için kayıt yoğunluğu başladı.

Karaköprü ilçesinde faaliyet gösteren kurum, Aydınlar Koleji Ortaokulu, Aydınlar LGS Kurs Merkezi ve VIP YKS Kurs Merkezi şubeleriyle ilkokuldan liseye kadar geniş bir eğitim yelpazesi sunuyor. Yeni açılan ilkokul şubesi ile eğitim alanındaki hizmetlerini genişleten kurum, öğrencilerin akademik başarısını ve kişisel gelişimini desteklemeyi hedefliyor.

FETHİ AYDIN’DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMA

Aydınlar Eğitim kurumları kurucusu Fethi Aydın, yeni şubelerle ilgili açıklamasında, “Evet merakla beklenen sürprizimizi açıklıyoruz. Aydınlar kalitesi artık ilkokul sıralarında. 2026-2027 eğitim öğretim yılı için ilkokul kayıtlarımız başlamıştır. Şanlı Şehrimize hayırlı olsun” dedi.

Aydınlar Eğitim Kurumları, erken kayıt döneminde yoğun ilgi gören kayıtlarla, Şanlıurfa eğitimine değer katmayı ve çocukların geleceğini güvence altına almayı sürdürüyor.