Şanlıurfa’da emniyet ekiplerinin aranan şahıslara yönelik yürüttüğü çalışmalar kapsamında, haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan iki firari yakalandı.

Bozova’da Odunluk Yangını Paniği!
Bozova’da Odunluk Yangını Paniği!
İçeriği Görüntüle

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından sürdürülen operasyonlar çerçevesinde, Siverek ve Hilvan ilçelerinde önemli bir başarıya imza atıldı.

Siverek ilçesinde gerçekleştirilen operasyonda, hırsızlık suçundan hakkında 28 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir kişi yakalanarak gözaltına alındı.

Hilvan ilçesinde ise “uyuşturucu madde imal ve ticareti” ile “ruhsatsız ateşli silah bulundurma” suçlarından toplam 27 yıl 25 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir şüpheli yakalandı.

Gözaltına alınan iki firari, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.