Edinilen bilgiye göre, uyuşturucuyla mücadele çerçevesinde çeşitli çalışmalar yapan Şanlıurfaİl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kent merkez ve Akçakale, Birecik, Siverek ve Suruç İlçelerinde 23 şahsın uyuşturucu madde bulundurduğu bilgisine ulaştı.
Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde harekete geçen ekipler, 53 şüpheliyi bir süre takibe aldı. Yapılan teknik ve fiziksel takibin ardından yeterli delillerle operasyon için düğmeye basıldı.
Kent merkez ve Akçakale, Birecik, Siverek ve Suruç İlçelerinde 20 adrese yönelik gerçekleştirilen operasyonda 23 şahıs yakalanarak gözaltına alınırken, 30 kişiye uyuşturucu madde kullanmak suçundan işlem yapıldı.
Ayrıca evde yapılan aramalarda; 60,95 gram metamfetamin, 30,68 gram eroin, 24,94 gram esrar, 15,49 gram bonzai, 12 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet av tüfeği ve çok sayıda fişek ele geçirildi.

Birecik’te jandarma ve emniyetten operasyon! Birecik’te jandarma ve emniyetten operasyon!

Gözaltına alınan 23 şüpheli, sorgulanmak üzere Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Şube Müdürlüğüne götürülürken olayla ilgili tahkikat başlatıldı.

Editör: Haber Merkezi