Fen İşleri Müdürlüğü, merkez ve kırsal mahallelerde yürütülen üstyapı çalışmalarını hummalı bir şekilde devam ettiriyor.

Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla ilçe genelinde asfalt, kilitli beton parke döşeme, yol yapım çalışmalarını devam ettiren Fen İşleri Müdürlüğü, deforme olan yollarda bakım ve onarım yapıyor. İlçe genelinde yürüttüğü yol açma çalışmalarıyla ulaşım ağını genişleten ekipler, merkez mahalleleri kilitli beton parke döşeme çalışmalarıyla yeniliyor. Bu kapsamda çalışmalarını Yenişehir, İmam Bakır ve Şair Şevket Mahallelerinde sürdüren ekipler, deforme olmuş yolları kilitli beton parke döşeme çalışmalarıyla güzelleştiriyor. Kısa sürede çalışmalarda sona gelen Fen İşleri Müdürlüğü, yeni yolları mahalle sakinlerinin hizmetine sunuyor.

Şanlıurfa’da tarihi geçmiş 10 ton tavuk eti ele geçirildi Şanlıurfa’da tarihi geçmiş 10 ton tavuk eti ele geçirildi

Mahalle sakinlerinden tam not alan yol çalışmalarından duydukları memnuniyeti ifade eden İmam Bakır Mahalle Muhtarı İmam Deniz, Haliliye Belediyesi ile hizmetin tüm sokaklara ulaştığını belirtti. Mahalle sakinleri adına Başkan Mehmet Canpolat’a ve ekibine teşekkür eden Muhtar İmam Deniz, “Haliliye Belediyesi şu anda bizim bütün yollarımızda, bütün sokaklarımızda çalışma yapıyor. Güzel de bir çalışma yapıyor. Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat ve fen işleri ekibine teşekkür ederim, şükranlarımı sunarım. Mahallem adına Allah razı olsun” şeklinde konuştu.

Yenişehir Mahalle Muhtarı Ramazan Sağır ise Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın ilk döneminde üstyapı eksikliklerini tamamladığını söyleyerek, “Haliliye ilçemiz Canpolat sayesinde, geçen dönem zaten bütün eksiklerimiz yaptık, yapacağız. Bundan sonra da zaten üstyapıyla ilgili çok bir eksiğimiz yok. Sağ olsun, Haliliye Belediye Başkanımız geçmiş dönemde bütün eksiklerimizi tamamladı, ara yollarımızın çoğunu da asfalt yaptık” dedi.

Fen İşleri Müdürlüğü’nün merkez ve kırsal mahalelerdeki üstyapı hizmetlerinin periyodik olarak devam ettiği belirtildi.