Öne Çıkanlar urfa sanlıurfa Vali Erin urfahaber trafık kazası

Bu haber kez okundu.

Basın Konseyi'nden Habertürk'e inceleme
İLİŞKİLİ HABERLER

Basın Konseyi’nden yapılan açıklamada, bugün Habertürk Gazetesi’nin manşetinde “Kadına Şiddette Son Nokta” başlığı altında aile içi şiddete maruz kalarak, eşi tarafından bıçaklanmış bir kadının yaralı halde ve sedye üzerindeki fotoğrafının hiçbir gizleme veya buzlama yapılmaksızın “tüm çıplaklığıyla ve pervasızca” yayınlanmış olmasının kamuoyunda çok ciddi bir infiale yol açtığı ifade edildi.

Açıklamada, “Basın Konseyi’ni telefon, faks ve e-posta yağmuruna tutan çok sayıda yurttaşımız kadına yönelik şiddeti düşüncesizce manşete taşıyan bu haber ve fotoğraf hakkında şikâyetlerini bildirmişlerdir” denildi.

Basın Konseyi’nin kamuoyu gündemine yerleşen ve çok ciddi bir tepki uyandıran bu fotoğraf ve haberle ilgili olarak Basın Meslek İlkeleri yönünden “derhal” bir inceleme başlattığı kaydedilen açıklamada, “Ayrıca konunun sürüncemede kalmaması ve en kısa zamanda karara bağlanabilmesi amacıyla Basın Konseyi Genel Sekreterliği, Basın Konseyi Yüksek Kurulu’nu bu konuyu tek gündem maddesi olarak görüşmek üzere, acil toplantıya çağırmıştır” denildi.

ANKA

Haber Kaynağı : Haber7.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48