Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin çalışması sonucunda yakalanan V.Ç. isimli şahsın, “kişinin kendisini kamu görevlisi veya banka, sigorta, kredi kurumlarının çalışanı olarak tanıtması ya da bu kurumlarla ilişkili olduğunu söylemesi suretiyle dolandırıcılık” suçundan kesinleşmiş hapis cezasının bulunduğu öğrenildi.
JANDARMA EKİPLERİ HAREKETE GEÇTİ
Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı tarafından aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmaların sürdürüldüğü bildirildi.
Bu kapsamda ekipler tarafından yapılan çalışmalar sonucunda, hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan V.Ç.’nin Karaköprü ilçesinde bulunduğu tespit edildi.
KARAKÖPRÜ’DE YAKALANDI
Yapılan takip ve çalışmaların ardından V.Ç. isimli şahıs, jandarma ekiplerince Karaköprü ilçesinde yakalandı.
Yakalanan şahsın, “kendisini kamu görevlisi veya banka, sigorta ve kredi kurumlarının çalışanı olarak tanıtmak veya bu kurumlarla ilişkili olduğunu söylemek suretiyle dolandırıcılık” suçundan 7 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu belirtildi.
ADLİ MAKAMLARA SEVK EDİLECEK
Jandarma ekiplerince yakalanan V.Ç., işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilmek üzere gözaltına alındı.




