Yaralı Haberleri

yaralı haberleri ve güncel yaralı gelişmeleri, yaralı ile ilgili tüm video, yaralı fotoğrafları ve yaralı haberleri URFAHABERLER.COM - HABERCİLİK BİZİM İŞİMİZ sitemizde


3.SAYFA

Diyarbakır ve Mardin'de meydana gelen yangında toplam 5 kişi hayatını kaybetti 10'u ağır 44 kişi yaralandı.

3.SAYFA

Şanlıurfa- Viranşehir- Diyarbakır yolunda bir araca düzenlenen silahlı saldırıda 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.

3.SAYFA

Şanlıurfa- Diyarbakır karayolunda Minibüs ile Kamyonet çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile iki araç şarampole yuvarlandı. Meydana gelen kazada 1 kişi hayatını...

3.SAYFA

Şanlıurfa-Birecik otobanında otomobilin kamyona arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

3.SAYFA

Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesinde 2 işçi yüksek gerilim hattına temas ederek elektrik akımına kapıldı. Kazada ağır yaralanan işçiler, hastaneye kaldırıldı.

3.SAYFA

Şanlıurfa’nın Hilvan ilçesinde mercimek patozu yapan 5 işçi elektrik akıma kapıldı. Hastanede tedavi altına işçilerden 2’sinin hayatını kaybettiği öğrenildi.

3.SAYFA

Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesinde motosiklet ile otomobil çarpıştı. Meydana gelen feci kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ise ağır yaralandı.

3.SAYFA

Şanlıurfa-Mardin karayolunda otomobil ile hafif ticari araç çarpıştı. Meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.

3.SAYFA

Şanlıurfa- Suruç karayolundan yolcu otobüsün şarampole devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 5 kişi yaralandı.

3.SAYFA

Şanlıurfa-Diyarbakır karayolu Kabahaydar kavşağında otomobil takla attı. Meydana kazasında 5 kişi yaralandı

YAŞAM

Şanlıurfa’da bir vatandaş tarafından doğada bitkin halde bulunan leylek Gölpınar Yaban Hayvanı Kurtarma ve Rehabilitasyon Merkezi'nde tedavi altına alındı.

URFA HABERLERİ

Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesinde kontrolden çıkan otomobil devrildi. Meydana gelen kazada 5 kişi yaralandı.