Öne Çıkanlar Vali Erin trafık kazası memurlara ve işçilere toplu para iadesi müjdesi geldi. abıt demır oto alım satım

Bu haber kez okundu.

Vali Erin, Kısıtlamaları Denetledi

Sokağa çıkma kısıtlamasından muaf tutulan iş yerlerini ziyaret eden Vali Erin, esnafa hayırlı işler dilerken, iş yerlerine yönelik tedbir kurallarına hassasiyetle riayet etmelerini istedi.

Vali Yardımcısı İsmail Çetinkaya’nın da eşlik ettiği denetimlerde Atatürk Bulvarındaki açık olan iş yerlerini ziyaret eden Vali Erin, dışarıda bulunan vatandaşlara da ihtiyaçlarını temin ettikten hemen sonra evlerine dönmenin önemini anlattı.

Beş Günde 752 Kişiye Sokağa Çıkma İhlalinden Ceza Yazıldı

Günlük ortalama 1500 personelin katılımıyla koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirleri denetleyen ekipler, il genelinde son beş günde 20 bin 85 adet iş yeri, alan ve izolasyon denetimi gerçekleştirerek, salgın tedbirlerini ihlal ettiği tespit edilen 3 iş yeri ve sahibi hakkında cezai işlem uyguladı.

Günlük ortalama 430 ekip ve 100 araçla sürdürülen denetimlerde, sokağa çıkma kısıtlamalarını ihlal ettikleri kontrol noktalarında tespit edilen 752 kişiye ceza yazılırken, maske kuralını ihlal ettiği tespit edilen 96 kişi hakkında da idari işlem uygulandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48